Контктирајте не

Фејсбук

ИСО сертификат

Брзо и едноставно со овој тест дознајте како EyeSTAR може да Ви помогне

Тест за почеток

Дали имате 18 години или повеќе?

Не Да

Дали имате проблеми со крварење (кое се должи на болести на крвта)?

Не Да

Дали сте бремена?

Не Да

Дали вашиот препишан диоптер се има сменето повеќе од 0.5 во последните 6 месеци?

Не Да

Дали сте дијабетичар, дали вашето ниво на шеќер во крвта е недозволливо?

Не Да

Дали имате психијатриски ( ментални) болести?

Не Да

Дали имате некакви коронални болести (на рожницата) (како кератоконус или корнеална ектазија)?

Не Да

Нажалост, вие не сте подобна личност за ласерски третман на окото

Повтори

Добре дојдовте на страницата на институтот ,,EyeSTAR LASIК’’

Институтот EyeSTAR Lasik им помага на луѓето од сите страни на светот уште од 1990 година и им го променува нивниот живот, ослободувајќи ги од носење очила и контактни леќи. Каде и да сте во светот, јасната визија ви е достапна.

EyeSTAR

- специјализирана за ласерска хирургија за очи во Турција;
- поседува сертификат ISO 9001:2008 за ласерски третмани за очи, уверение од германската комисија,,TUV-SUD”;
- пациенти кои доаѓаат од сите страни на светот;
- нуди ВИП очна ласерска хирургија и прима ограничен број пациенти;
- на секој пациент му дава писмено доживотно осигурување.

EyeSTAR Lasik е комбинација од напредни технологии со повеќе високоискусни хирурзи кои работат во најнапредни операциски услови. Хирурзите се исклучително грижливи и имаат познавање на повеќе странски јазици, така што пациентот добива првокласна услуга. Пациентите на EyeSTAR автоматски се запишани во планот „Визија EyeSTAR“, покривајќи ја нивната визија за живот.

Ние веруваме дека ќе ги најдете потребните информации на оваа интернет-страница и со нетрпение Ве очекуваме да ви помогнеме и да го видите Истанбул природно.

ГалеријаПовеќе мислења